Chape- en cementdekvloeren.

Je chape- of cementdekvloer perfect egaal geplaatst.

Onze chappers streven telkens opnieuw naar een perfect egaal eindresultaat, steeds geplaatst met lasertechnologie. In de meeste gevallen combineren we de chapewerken met het plaatsen van vloerisolatie zodat we de verantwoordelijkheid dragen over de volledige vloeropbouw. Je mag rekenen op een open communicatie, waarbij we een drietal weken voor de gewenste uitvoeringsdatum dagzekerheid geven over de start van de werken. Het respecteren van de afgesproken timing vormt één van onze grote sterktes.

Welke chape- of cementdekvloer voor jouw situatie?

Afhankelijk van de specifieke vloeropbouw geldt voor elke situatie de aangewezen chape of cementdekvloer.

Dankzij onze grote expertise mag je rekenen op het juiste technisch advies met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Wij plaatsen zowel gewapende en niet-gewapende, hechtende en niet-hechtende chapevloeren.

Mét vloerisolatie en mét vloerverwarming

In ruimtes met vloerisolatie en vloer verwarming heb je de keuze uit chape met de traditionele wapeningsnetten (50 x 50 x 2 mm) of Duremit Vezelcompound.

Deze laatste oplossing vraagt een hogere investering, maar garandeert een maximale sterkte voor een minimale dikte. Een dikte van vier centimeter is mogelijk al voldoende, wat grote voordelen biedt bij renovatie. In dat geval beschikken we vaak slechts over minimale ruimte om de nieuwe chape of cementdekvloer te plaatsen. Voor een chape of cementdekvloer met wapeningsnetten hebben we een minimale hoogte nodig van vijf centimeter.

In vergelijking met wapeningsnetten is Duremit Vezelcompound elastischer en tot drie keer sterker.

Mét isolatie zonder vloerverwarming

In ruimtes zonder vloer verwarming met (akoestische) vloerisolatie aanwezig, adviseren we meestal het gebruik van polypropyleenvezels. Deze vezelwapening garandeert in deze situatie voldoende sterkte.

Zonder vloerisolatie

In ruimtes zonder vloerisolatie kunnen we de chape zonder wapening hechtend op de betonnen ondergrond plaatsen.

Kleine én zeer grote chapewerken.

Zowel voor het chappen van een nieuwe veranda of één kamer als voor een groot industriegebouw of winkelpand ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan op ons rekenen voor opdrachten vanaf 20 m2.

Wij beschikken over meerdere teams van chappers. Elk team van vier chappers staat onder leiding van een ploegverantwoordelijke, beschikt over een eigen chapevrachtwagen en heeft alle expertise in huis om iedere uitdaging tot een goed einde te brengen. Deze persoon vormt meteen jouw aanspreekpunt tijdens de uitvoering van de werken.

Dankzij deze schaalgrootte kunnen we zowel kleine als zeer grote chapewerken binnen de afgesproken termijn uitvoeren.

Onze teams hebben verschillende vertreklocaties waardoor we heel België en Nederland als actieterrein hebben voor het plaatsen van chape- en cementdekvloeren.

Altijd een werfbezoek voor de start van de chapewerken.

Om de chapewerken zo vlot mogelijk te laten verlopen, brengen we voor de start van de werken altijd een werfbezoek. Tijdens dit bezoek analyseren we de situatie en bespreken we de gemaakte afspraken. Zo ben je zeker van een correcte uitvoering zonder misverstanden en staan wij niet voor onaangename verrassingen.

Chapewerken realisaties

Wilt u een prijsopgave?

Contacteer onze verkoopdienst:
03 376 31 33
offerte@gielbvba.be