Vloerisolatie

Office background

Vloerisolatie en chapewerken door één partner.

Wij adviseren om de vloerisolatie en de chapewerken (cementdekvloer) toe te vertrouwen aan één vaste partner. Zo draagt één bedrijf de verantwoordelijkheid en loop je geen risico op vertragingen door onderlinge misverstanden. Wij bieden deze totaalservice en plaatsen zowel thermische als akoestische vloerisolatie.

Welke vloerisolatie voor jouw situatie?

Ook voor vloerisolatie bestaan er talrijke mogelijkheden. Afhankelijk van de specifieke situatie mag je bij Giel rekenen op deskundig advies voor de juiste keuzes met de beste prijs/kwaliteitsverhouding.

We maken een onderscheid tussen thermische en akoestische isolatie. Thermische isolatie houdt de warmte binnen en de koude buiten. Zonder isolatie vormt je vloer een koudebrug naar de ondergrond.

Akoestische isolatie is van groot belang bij de tussenverdiepingen (verdiepingen in een woning, kantoor, appartementen,…). De juiste keuze van akoestische vloerisolatie kan heel wat wrevel en frustraties voorkomen. Ook hier is een vakkundige plaatsing van groot belang. Eventuele onzorgvuldigheden bij de plaatsing kunnen na de chape- en vloerwerken niet hersteld worden.

Mogelijkheden voor thermische vloerisolatie

Voor thermische vloerisolatie werken wij meestal met één van drie onderstaande mogelijkheden. Deze vloerisolatie wordt steeds onder de chape, cementdekvloer of betonvloer geplaatst. Elke optie is combineerbaar met vloerverwarming.

Mogelijkheden voor akoestische vloerisolatie

Akoestische isolatie stopt het verspreiden van contactgeluiden tussen de verschillende verdiepingen in een woning, appartements- of kantoorgebouw.

Deze akoestische matten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten met variërende diktes en db-waardes. Wij geven je advies op maat voor de juiste keuze.

Enkele realisaties

Wilt u een prijsopgave?

Contacteer onze verkoopdienst:
03 376 31 33
offerte@gielbvba.be