Contact

Contacteer ons vandaag

Vragen? Stel ze gerust!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Meer bruikbare informatie

  Chapevloer droogtijd.

  Zonder toevoegen van snel droger moet je reken op een droogtijd van 1 week per cm dikte voor parket (dit ligt ook wel aan de periode van het jaar). Voor een tegelvloer mag je na 1 week de tegels de aanbrengen.

  Chapevloer met wapeningsnetten of vezelwapening.

  Wanneer er vloerverwarming geplaatst wordt raden we aan om met wapeningsnetten te werken (richtlijnen WTCB) Wanneer de dikte van de chape +7cm is kan je ook vezels toepassen.

  Parkeervoorzieningen.

  Wij vragen de klanten om een parkeerplaats van 20m+ te voorzien voor onze camion.

  Randisolatie en/of uitzettingsvoegen.

  Tegen elke wand/ muur wordt een randisolatie band voorzien die heeft als functie dat de chape wat kan uitzetten. De ruimtes worden verdeeld met uitzettingsvoeg dit wordt meestal bepaald door het plan van de vloerverwarming of ter plaatsen met de werfleider.

  De dikte van de chape.

  Minimum dikte van de chape zonder duremit vezelcompound is 6cm met wapeningsnetten of vezels. Minimum dikte van de chape met duremit is 3.5cm op het hoogste punt gemeten boven de leidingen.

  Hoge kwaliteit

  Vloeren voor alle mogelijke toepassingen

  Dankzij de vele afwerkingsmogelijkheden en de enorme sterkte garanderen vloeren maximale flexibiliteit in elke situatie.

  De toepassingsmogelijkheden voor binnen én buiten zijn vrijwel eindeloos.

  Voor elke soort vloer ben je bij Giel aan het juiste adres, variërend van een prachtig terras in de gewenste kleur met ingezaagd tegelmotief tot en met een industriële vloer of een laadkade.