Over ons

Teamwork over de volledige lijn.

Een kwaliteitsvolle uitvoering. Open communicatie. Het respecteren van deadlines. Flexibiliteit in de planning. Dit lukt alleen wanneer je als team nauw samenwerkt én iedereen zijn persoonlijke verantwoordelijkheid opneemt. Giel beschikt voor elk van onze activiteiten over gespecialiseerde plaatsingsploegen met aan het hoofd een teamverantwoordelijke. Elk team brengt van A tot Z de volledige opdracht tot een goed einde. Onze uitvoeringsteams krijgen alle vereiste ondersteuning van onze projectleiders, planners en administratieve medewerkers.

Administratie

Giel Lenaerts

Zaakvoerder

Sarah Van Gils

Zaakvoerster / Planning

Matthijs Peeraer

Operationeel directeur

Cynthia Van Cleemput

Finance-officer

Nele Gysen

HR-officer

Boriss Domanovs

IT/Operations-officer

Marlies Adriaensen

Office manager

Lidia Vansprengel

Administratief medewerker algemeen

Sales

Niels Joosen

Calculatie en Sales Beton

Glenn Deaspe

Calculatie en Sales Chape

Logistiek

Joris Abs

Logistiek coördinator

Beton afdeling

​Nane Verheyen

Projectleiding beton

Liesbeth Vermeiren

Administratief medewerker beton

Luc Martens

Werfleider beton

Artur Erhan

Werfleider Beton

Wim Peeters

Werfleider Beton

Chape afdeling

Nicky Van de Velde

Administratief medewerker chape

Ilse Voet

Werfleider chape

Franky Strouven

Werfleider chape

Kris de Backer

Projectleiding chape

Tim Jacobs

Projectleiding chape

Femke Van de Velde

Planning chape

Totaal service voor je volledige vloeropbouw.

Giel bv uit Sint Lenaarts garandeert een totaalservice voor je volledige vloeropbouw. Wij specialiseren ons in de plaatsing van chape- en cementdekvloeren, vloerisolatie en betonvloeren. Vooraleer Giel in 2013 op te starten, werkte zaakvoerder Giel Lenaerts meerdere jaren als zelfstandig chapper. Samen met zijn partner Sarah Van Gils bouwde hij het bedrijf uit tot een chapebedrijf dat actief is in heel België en Nederland.

Vanuit Sint Lenaarts richt Giel zich op opdrachten in heel België en Nederland. Onze verschillende uitvoeringsteams hebben hun eigen vertreklocaties – waaronder ook Nederland – waardoor we probleemloos een zeer groot actiegebied kunnen bestrijken.

Planning en het respecteren van deadlines vormen één van onze grootste troeven. Drie weken voor de gewenste uitvoeringsdatum spreken we startdag af. De dag voor de uitvoering verneem je het startuur. Dankzij onze schaalgrootte met meerdere ploegen, spelen we flexibel in op onvoorziene omstandigheden.

Wij werken met de modernste materialen en volgen de technologische evoluties binnen ons vakgebied. Elke chape- of cementdekvloer wordt met de laser perfect egaal geplaatst. We geven steeds technisch advies op maat. Zo maak je als opdrachtgever de juiste materiaal- en uitvoeringskeuzes. Voor de uitvoering komen we steeds langs voor een werfbezoek. Dit garandeert een vlotte realisatie en vermijdt onaangename verrassingen.

Giel richt zich zowel op kleine als heel grote projecten. Ook voor het aanbrengen van chape of een cementdekvloer in een veranda of ruimte van 20m2, ben je bij ons welkom. We beschikken over voldoende uitvoeringsteams om ook zeer grote projecten met uitgebreide vloeroppervlaktes binnen de afgesproken termijn tot een goed einde te brengen.

Wij plaatsen chape- en cementdekvloeren, vloerisolatie en betonvloeren in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Naast onze talrijke particuliere klanten bouwden we de afgelopen jaren een hechte samenwerking op met talrijke bouwbedrijven, architecten, studiebureaus, projectontwikkelaars, verandabouwers, kelderbouwers en renovatiespecialisten. Zij doen op ons beroep als vaste onderaannemer voor al hun chapewerken en betonvloeren. Deze bedrijven kunnen rekenen op een betrouwbare partner die een hechte samenwerking nastreeft op lange termijn. Een open communicatie staat steeds centraal.

Het laatste nieuws

Wilt u een prijsopgave?

Contacteer onze verkoopdienst:
03 376 31 33
offerte@gielbvba.be