Uw vloer gemaakt door Giel BV

Duidelijk en transparant werken is een kernpunt van Giel BV. Hieronder kunt u zich op de hoogte stellen van hoe de werkzaamheden binnen het bedrijf verlopen, van A tot B, van een offerteaanvraag tot een afgewerkte vloer.

Verzoek om een offerte

Hier begint het allemaal, de eerste stap van een project is het ontvangen van de eerste informatie. Wij vragen u om uw contactgegevens, adres en algemene informatie over de vloer die u wilt laten maken.

Calculatie

Hier begint het werk, op basis van de ontvangen informatie zal ons calculatieteam een concept voor een offerte opstellen. Als we meer informatie nodig hebben, zullen we direct contact met u opnemen om eventuele problemen te bespreken.

Projectvoorbereiding

Wanneer alles is besproken en de goedkeuring is gegeven, wordt de offerte overgemaakt aan ons projectvoorbereidingsteam. In dit stadium worden alle noodzakelijke documenten voorbereid, de algemene planning vastgelegd en alle benodigde materialen besteld.

Het eerste werkbezoek​

Onze werf leiders zullen eerst het projectadres bezoeken om de verantwoordelijken te ontmoeten, alle nodige details te bespreken, en een werkplan op te stellen hoe de taak uit te voeren.

Uitvoering

De grote dag. Alle voorbereidingen voor deze dag zijn gemaakt. Alle benodigdheden zijn voorbereid en aangekomen. Dit is de dag dat de vloer wordt gestort en afgewerkt. Het werk staat onder toezicht van de uitvoerder om er zeker van te zijn dat er een kwaliteitsvloer wordt gemaakt

Oplevering van het project

De laatste stap. Het team zal contact met u opnemen voor de leveringsbevestiging. Eventuele punten bij deze stap worden besproken en in orde gemaakt. Alle feedback wordt in aanmerking genomen en geregistreerd.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

Enkele realisaties

Klantbeoordelingen

Wat onze klanten zeggen

Üh Ç BõñgãRh Õlühlë
Üh Ç BõñgãRh Õlühlë
22/11/2022
aanbevolen
I will always advice that when you want to trade, you should seek the assistance of a well-Experienced and Expert in the trading market. I’ve been trading with Mrs Hendrick Jennifer and it as been nice working with her. she’s indeed a trading Guru. I have been able to make thousands of profit trading with her techniques on a weekly basis. it assured you would earn good returns when you trade with Jennifer Contact her via Email: hendrickjennifer550@gmail.com WhatsApp:+13523402962
Boris Vladimirovich Domanov
Boris Vladimirovich Domanov
22/02/2022
aanbevolen
HET bedrijf om voor te gaan als je een goede en correcte vloer nodig hebt
Leen Vermeiren
Leen Vermeiren
13/02/2020
aanbevolen
Een zeer correct bedrijf met een goede service en een goede prijs. Puren en chappen zeer tevreden van! Bedankt team Giel!
Ludo De Prins
Ludo De Prins
13/02/2020
aanbevolen
Mooie werken en netjes afgewerkt
Denise Van Den Plas
Denise Van Den Plas
12/02/2020
aanbevolen
Ze leveren prima en proper werk !
Lidia Vansprengel
Lidia Vansprengel
11/02/2020
aanbevolen
Topkwaliteit, Topservice, Topteam.
Stef Fockaert
Stef Fockaert
09/02/2020
aanbevolen
Stielmannen, die alles in het werk zetten om top kwaliteit te leveren. Ik zal gielbvba overal aanbevelen. Bedankt voor jullie vakwerk jongens! 👌🏻👍🏻
Karen Govers
Karen Govers
09/02/2020
aanbevolen
Topservice 👌 Een echte aanrader!

Wilt u een prijsopgave?

Contacteer onze verkoopdienst:
03 376 31 33
offerte@gielbvba.be